Întreaga fracțiune PSRM „pleacă” în Duma de Stat a Rusiei

Întreaga fracțiune a Partidului Socialiștilor va întreprinde o vizită în Duma de Stat a Federaţiei Ruse. Președintele socialiștilor, Igor Doron, l-a informat despre acest lucru pe ambasadorul Federaţiei Ruse în Moldova, Farit Muhametşin, în cadrul unei întrevederi ce a avut loc ieri, transmite UNIMEDIA cu referire la un comunicat al PSRM.

Întreaga fracțiune PSRM „pleacă” în Duma de Stat a Rusiei
Dodon și Greceanîi (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Potrivit lui Dodon, vizita fracţiunii PSRM în Duma de Stat a Rusiei va avea loc în timpul apropiat, 29-30 ianuarie, la invitaţia liderului fracţiunii „Spravedlivaia Rossia”, Serghei Mironov.

Preşedintele PSRM şi Ambasadorul Federaţiei Ruse au discutat situaţia social-economică din Moldova şi apropiata

Pub

În cadrul întrevederii părţile au discutat situaţia social-economică din ţară şi ultimile evenimente legate de formarea organelor de conducere ale Parlamentului şi Guvernului.

Partidul „Spravedlivaia Rossia” şi Partidul Socialiştilor au stabilit relaţii de cooperare pe linie de partid. În cadrul vizitei, în afară de întâlnirea bilaterală dintre fracţiunile PSRM şi „Spravedlivaia Rossia”, sunt preconizate întrevederi cu reprezentanţii şi conducerea comitetelor Legislativului rus, dar şi cu preşedintele Dumei de Stat, Serghei Narîşkin.

Părţile au menţionat importanţa acestei vizite, având în vedere că pentru prima dată în istoria Republicii Moldova de la proclamarea independenţei, o fracţiune parlamentară a unui partid din Moldova va fi primită în componenţă deplină la un asemenea nivel înalt în Federaţia Rusă.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub