InstatScout: Care au fost cei mai buni 3 jucători ai Zimbrului în meciul cu Zarea Bălți

Mijlocașul defensiv Alexandru Onica a fost cel mai bun jucător al meciului etapei a 17-a Diviziei Naționale între FC Zaria Bălți și FC Zimbru Chișinău. Sunt datele prezentate de cunoscuta companiei InstatScout. Indexul rezultativ a fotbalistului de 34 de ani a fost cel mai mare în meci acumulând 242 de puncte, transmite zimbru.md.

Foto: Zimbru.md

Potrivit datelor prezentate, în acest meci, Onica a dat 85 de pase, 89% dintre care au fost corecte. De asemenea, Alexandru a făcut 4 deposedări și a câștigat 77% din dueluri.

În clasamentul Istat urmează mijlocașul Joao Teixeira (Index – 235) și căpitanul Ion Jardan (Index – 225), care a jucat pe poziția de fundaș central.

Reamintim că Alexandru Onica a ajuns la FC Zimbru la începutul acestui an. Până acum a jucat 18 meciuri, în care a marcat 2 goluri și a dat 4 pase de gol. Tot în această perioadă Onica a obținut 9 cartonașe galbene și 1 roșu.

UNIMEDIA amintește că următorul meci al galben-verzilor va avea loc în această sâmbătă. Pe Arena Zimbru vor juca împotriva Speranței Nisporeni. Meciul va începe de la 20.00 iar costul biletelor începe de la 30 de lei. 

Biletele și Abonamentele vor fi puse în vînzare în casele stadionului în ziua meciului, ora 10:00 și pot fi procurate și ONLINE pe site-ul www.AFISHA.md

Fii alături de Zimbru Chișinău – echipa orașului tău! 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.