Incendiul de la Grenfell Tower din Londra ar fi izbucnit de la un frigider defect

Incendiul care a distrus clădirea Grenfell Tower din Londra şi în urma căruia cel puţin 30 de persoane şi-au pierdut viaţa ar fi izbucnit din cauza unui frigider defect, aflat într-un apartament de la etajul patru, potrivit unui locatar care şi-a alertat vecinii, scrie mediafax.ro.

Incendiul de la Grenfell Tower din Londra ar fi izbucnit de la un frigider defect
(Foto: mediafax.ro)

Proprietarul apartamentului, Behailu Kebede, un şofer de taxi din Etiopia, ar fi încercat să-şi atenţioneze vecinii în legătură cu focul care a izbucnit în bucătăria sa.

Vecinii au povestit cum Kebede, tată a unui copil, a pornit alarma după ce a descoperit incendiul în apartamentul său, de la numărul 16, din blocul de 24 de etaje, apoi a contactat poliţia şi pompierii.

Pub

Maryann Adam, în vârstă de 41 de ani locuia vizavi de Kebede, la numărul 14. Ea a relatat cum vecinul a trezit-o şi a avertizat-o în legătură cu focul izbucnit în casa lui. 

UNIMEDIA amintește că, acum două zile, un incendiu uriaș a cuprins un bloc de locuit cu 30 de etaje din Londra. Aproximativ 200 de pompieri au luptat în cursul nopții împotriva flăcărilor. Presa internațională scrie că cel puțin 30 de persoane au decedat și tot cam atâtea sunt dispărute în urma acestui incendiu.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub