În ianuarie la Shopping MallDova ninge cu reduceri de până la 70%

La Shopping MallDova, cea de-a 10-a zi a lunii ianuarie 2018 aduce vești excelente: reduceri de până la 70% la tendințele sezonuluipiesevestimentare elegante, must have sau casual, accesorii șicprecum și articole din noile colecții. Se dă startul Winter Sales  tradiționala campanie de iarnă cu oferte care mai de care mai atractive,pentru un refresh al garderobei tale!

În ianuarie la Shopping MallDova ninge cu reduceri de până la 70%
(Foto: Shopping MallDova)

Acum pasionații de modă și cumpărături pot găsi la prețuri reduse articolele pe care și le doreau de mult. Discount-urile afișate din 10 ianuarie vor fi oferite până la sfârșitul lunii

În campania Winter Sales sunt implicate toate brandurile, care îți oferă mii de motive să te bucuri și mai mult de cumpărături. În această perioadă vei găsi reduceri de până la 70% în magazinele LTB, Mango și Aridon. La OOdji etichetele arată cu până la 60% mai puțin. Prețuri de două ori mai mici au afișat magazinele Carpisa, InCity, Vizită, Ted Lapidus, Colins, Pierre Cardin, Motivi, Meli Melo, Clarks, Orsay, LC Waikiki, Celio, BroadwayDacă dorești ținute de la Benetton și Sisley, prinde reducerile de până 40%. La modelele selectate Milavitsa se aplică -20%Fiecare magazin își așteaptă cumpărătorii săi cu oferte și promoții individuale.

Vino la Shopping MallDova să te încălzești cu stil, la prețuri irezistibile!

 

P

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub