Imprimeul cu buline, un must have în anul 2018. Cum să-l porţi, de ce şi ce apariţii stylish de vedetă poţi avea

Direct de pe podium, piesele vestimentare cu buline au fost nelipsite din garderoba feminină, iar în sezonul rece, acestea vor domina printre colecţiile de toamnă-iarnă.

Imprimeul cu buline, un must have în anul 2018. Cum să-l porţi, de ce şi ce apariţii stylish de vedetă poţi avea
(Foto: Getty Images)

Dacă te regăseşti în acest imprimeu sau te numeri printre iubitoarele anilor ’50, ţinem să te anunţăm că acesta este momentul perfect pentru tine şi apariţiile tale. Pe lângă faptul că bulinele sunt un trend etern, anul acesta va avea un impact mai mare decât de obiecei. Să uităm de vibe-ul sezonului primăvară-vară şi să ne transpunem garderoba într-un motiv omniprezent, scrie one.ro.

Noua colecţie Carolina Herrera readuce imprimeul cu buline într-un duo impresionant alături de rochiile cu mâneci bufante, fuste tip creion sau piese vestimentare cu paiete. Colecţia Jacquemus în schimb, aduce un aer Parisian  într-o manieră soft, forme asimetrice, piese vestimentare fără bretele sau fustele lalea.

 

Pub

De asemenea, alte case de modă precum Dior sau Balenciaga, combină graţios imprimeul cu buline cu altele care au reuşit să cucerească inimile doamnelor şi doamnişoarelor, printre acestea numărându-se şi imprimeul floral, gingham-ul şi logo-urile.

Tot acest amalgam jucăuş l-am întâlnit şi în apariţiile celebrităţilor, atât în ţinutele de street style, cât şi în apariţiile pe covorul roşu şi, cum fiecare are o personalitate şi un stil diferite, cu siguranţă sunt o oază de inspiraţie pentru fiecare dintre noi. Pentru a experimenta cu acest imprimeu, nu trebuie să-ţi fie teamă să jonglezi cu nuanţele, texturile sau dimensiunile.

Îţi doreşti să adopţi acest imprimeu într-o zi obişnuită la birou? Simplu. Optează pentru buline de mici dimensiuni astfel încât silueta ta să fie definită şi în linii simple. O alegere stylish, perfectă pentru ieşirile în oraş? Bulinele de mari dimensiuni, evidente şi accesoriile în culori aprinse sunt soluţia ideală!

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub