Impresiile moldovencei care a fost la Nunta Regală. Cât de greu i-a fost să ajungă la Windsor și câți bani a pus pe masă

În acest weekend toată lumea a vorbit despre două subiecte: alegerile locale din Chișinău și nunta regală (nu din Chișinău). Pentru că despre alegeri s-a vorbit foarte mult, noi am decis să găsim pe cineva care a văzut-o pe Meghan Markle nemachiată (și să nu fie Harry), care să ne povestească cum a chiuit și au dansat la Windsor, scrie altfel.md

Liuba Mihai este o moldoveancă care locuiește în Marea Britanie de mai mult timp, stabilită cu traiul după ce a finalizat facultatea. Pentru că a citit multe cărți și a privit multe desene animate despre cum prințesele se mărită, a decis să fie prezentă la o nuntă regală.

Impresiile moldovencei care a fost la Nunta Regală. Cât de greu i-a fost să ajungă la Windsor și câți bani a pus pe masă
(Foto: arhiva personală)

Altfel: De ce ai decis să mergi la nuntă?

„De la lecțiile de engleză am început să am o admir foarte tare pe Prințesa Diana. A rămas un pic de curiozitate față de familia ei. Sunt mare admiratoare a serialului Suits, unde Meghan a jucat rolul lui Rachel. Însă cel mai important este că mireasa e – „omul nostru”. Ea e activistă civică de mică, o susținătoare a drepturilor femeii și nu doar. Am vrut să o susțin pe Meghan și să am ocazia să fiu parte la un eveniment istoric.”

Pub

Altfel: Cât de greu a fost să ajungi la Windsor?

„Cât ai zice peşte”. La această nuntă totul a fost perfect gândit. Am mers la stație și am cerut un bilet la nuntă (da, cam ca la gară). Zâmbăreț, nenea mi-a dat biletele și ne-au urat să ne distrăm, și să ne controlăm dacă servim prea mult. Toți am primit coronițe Harry and Meghan. La stația din Slough toți trebuia să schimbăm trenul. Marea bucurie la toți invitații a fost ca am primit câte o ciocolată mică pe care scria „Royal Wedding 2018”. Denumirea stației de trenuri a fost schimbată în – Harry and Meghan Central.

Player video
 
 
00:00
 
00:02
 
 

Altfel: Cum a fost atmosfera la nuntă?

De poveste. Fiecare detaliu a fost gândit ca să ne simțim bine și doriți acolo (nu, nu vă gândiți la ceva pervers). Lume bună care se bucura sincer pentru tinerii însurăței. Un eveniment cu siguranță istoric, pentru mine cel puțin. O nuntă frumoasă cu mulți oameni care au venit din toate colțurile lumii pentru a fi prezenți la nuntă.

Altfel: Ce ți-a plăcut/Ce nu ți-a plăcut

  • Nivelul de pregătire a autorităților.
  • Care e peste toate așteptările mele.
  • Atitudinea politicoasă a autorităților.
  • Polițiștii aici sunt o drăgălășenie.
  • Casele decorate pentru nuntă cu imaginile lui Harry și Meghan, flagurile Marii Britanii și al Statelor Unite.

Nu este ceva ce nu mi-a plăcut, un disconfort a fost creat atunci când trebuia să trecem detectoarele. Însă este o măsură necesară pentru un eveniment cu atâta lume. Poate și faptul că nu am reușit să văd toți actorii din Suits.

Pentru mai multe detalii accesați altfel.md

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub