Impresiile moldovencei Ludmila Becu după întâlnirea cu Brigitte Macron: „Nu și-a arătat nici o clipă atitudinea de superioritate”

Moldoveanca Ludmila Becu, originară din Ungheni și stabilită la Paris, a avut ocazia să o întâlnească pe prima doamnă a Franței, Brigitte Macron. Ludmila Becu, responsabila unui magazin estetic de lux de pe Rue Saint Honoré, a invitat-o chiar ea pe Brigitte Macron pentru a-i prezenta un aparat revoluționar de lifting facial.

Impresiile moldovencei Ludmila Becu după întâlnirea cu Brigitte Macron: „Nu și-a arătat nici o clipă atitudinea de superioritate”
(Foto: Ludmila Becu)

"Doamna Macron a fost invitată pentru a i se prezenta noua inovație revoluționară în materie de Lifting fără injecții", a precizat Ludmila Becu pentru UNIMEDIA. 

Prima doamna a și testat aparatul medical, comercializat în Europa și Asia exclusiv de compania în care lucrează Ludmila Becu. 

Pub

"Este prima dată când o întâlnesc tete-a-tete. A vorbit exact așa cum trebuie să vorbească prima doamnă a unei țări puternice și dezvoltate. Farte elegantă, cu tact, bine îmbrăcată, dar în același timp, simplu, fără a ieși în evidență", și-a împărtășit impresiile Ludmila Becu. 

"A fost foarte drăguță cu noi, nu și-a arătat nici o clipă atitudinea de superioritate. Chiar a fost o plăcere să port o discuție cu ea și să o avem în ospeție în magazinul nostru, pe cea mai de lux stradă din Paris", a adăugat moldoveanca.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub