Imaginea zilei: Diaspora din Londra se face auzită și prin panouri. Ce mesaj a lăsat polițiștilor din Republica Moldova

„Slujesc țării și poporului, nu dictatorului” - este mesajul care se conține pe un panou stradal din Chișinău, prin care Diaspora din Londra încearcă să sensibilizeze polițiștii din Republica Moldova, astfel ca aceștia să treacă de partea poporului, scrie jurnal.md

Imaginea zilei: Diaspora din Londra se face auzită și prin panouri. Ce mesaj a lăsat polițiștilor din Republica Moldova
(jurnal.md)

Panoul se află la intersecția dintre străzile Ismail și Hâncești din capitală și este una dintre acțiunile organizate grupul Free Moldova Londra, în perspectiva marelui protest din 26 august.

„Bannerul nostru este un protest față de actuala guvernare și față de toate instituțiile statului capturate de sistem. Este o scrisoare deschisă a Diasporei către Moldova de a nu ceda presiunilor murdare ale puterii și a lupta până la capăt. Vrem ca fiecare cetățean al țării să știe că diaspora este alături de ei și că vom lupta împreună. De asemenea dorim să atenționăm forțele de ordine să fie de partea poporului și nu a dictatorului. Dorim pe această cale să chemăm toți moldovenii de-acasă și de peste hotare să vină pe 26 August la protest, noi facem ultimele pregătiri și vom fi acolo pentru o Moldova liberă”, spune unul dintre concetățenii noștri stabiliți la Londra și inițiator al Fondului de Criză, format de Celula de criză din Marea Britanie - Free Moldova.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub