Ieri pe Putin, azi pe Iohannis. Igor Dodon felicită președintele României cu ocazia zilei de naștere: „Avem la bază afinități culturale, lingvistice și istorice”

După ce ieri președintele Republiciii Moldova l-a felicitat pe Vladimir Putin cu ocazia Zilei Naționale a Rusie, astăzi iarăși pe pagina sa a apărut o felicitare. De data aceasta către președintele României, Klaus Werner Iohannis, cu ocazia zilei sale de naștere. Iar dacă ieri dânsul spunea că Moldova are o istorie comună cu cea a Rusiei, azi deja susține o altă idee.

„Cu prilejul zilei Dumneavoastră de naștere, îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez cele mai sincere felicitări, împreună cu alese urări de bine.

Aniversarea pe care o marcați este o ocazie specială pentru a-mi exprima convingerea că parteneriatul existent între Republica Moldova și România va cunoaște, prin eforturi comune, o dezvoltare dinamică continuă, fortificîndu-se în spiritul reciprocității, în beneficiul popoarelor noastre.

De asemenea, doresc să remarc disponibilitatea țării mele pentru consolidarea pe mai departe a relațiilor dintre ambele state, care au la bază afinitățile culturale, lingvistice și istorice, precum și pentru aprofundarea dialogului bilateral constructiv, axat pe diplomație, întru realizarea plenară a obiectivelor comune.

Reiterînd felicitările, alături de urările de sănătate deplină, bucurii, viață lungă și mult spor în activitatea Dumneavoastră de înaltă responsabilitate, Vă  rog  să  acceptați,  Excelență, asigurările  distinsei  mele  considerații”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.