IGP a finalizat ancheta pe numele polițistei, care s-a dat drept stagiară UNIMEDIA: Ce pedeapsă a primit

Oamenii legii au finalizat ancheta pe numele ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Cristina Vicol, care s-a prezentat drept stagiar UNIMEDIA în cadrul unui protest.

Colaj: UNIMEDIA

„În cadrul anchetei ofițerul de presa a fost strict atenționat pentru ca sa nu se mai repete asemenea situații”, a declarat ofițerul de presă al IGP, Diana Sochircă. 

Amintim că o tânără s-a prezentat drept reporter-stagiar UNIMEDIA la o manifestație a partidelor Platforma DA, PAS și PLDM, care a avu loc la 19 august, în Hâncești. Tânăra a fost filmată de un cititor UNIMEDIA, care a trimis secvența video pe adresa redacției

Tânăra, care nu are nici o legătură cu portalul nostru de știri, a spus că este stagiar la UNIMEDIA și a că fost trimisă de către directorul instituției pentru a reflecta evenimentul politic. Întrebată dacă poate prezenta legitimația de jurnalist, aceasta a spus că a lăsat-o „în mașină, la gară”.

Ulterior, tânăra a fost identificată ca fiind Cristina Vicol, ofițer de presă din cadrul Inspectoratului de Poliție Hîncești, informație confirmată ulterior și de IGP.

Directorul UNIMEDIA a declarat public că portalul de știri nu a fost reprezentat de nici un reporter sau stagiar la manifestația din Hâncești.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.