Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 9-15 aprilie

Berbec - În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Singura modalitate care te face să simți că deții controlul propriei vieți este să te concentrezi asupra jobului și a proiectelor pe care le ai în desfășurare. În aceste zile îți neglijezi sănătatea. Acesta este un aspect de care ar trebui să ții cont atunci când alegi să faci tot felul de excese. Weekend-ul se anunță a fi încărcat de sarcini administrative.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 9-15 aprilie
(Foto: simbol)

Taur - 

Ești o persoană multitasking. Reușești mereu să lucrezi în paralel la mai multe proiecte, fără a face însă un efort de concentrare suplimentar. Pentru tine deadline-urile strânse reprezintă tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți demonstra abilitățile. Îți dorești să fii remarcată, asta este evident. Cu toate astea, încearcă să nu devii exagerată sau obositoare pentru cei din jur. Zilele de la sfârșitul săptămânii le dedici doar propriei persoane. Este o alegere înțeleaptă!

 Gemeni - 

Pub

Astrele acționează în defavoarea ta pe parcursul întregii săptămâni. Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională agitată nu îți permite să faci asta în momentele cele mai importante pentru relația ta. La birou ai de luat decizii importante. Acestea ar putea să îți afecteze viitorul profesional. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă. Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai.

Leu - Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, încearcă să îți dai seama de importanța lor. Ești obișnuită cu deziluziile în dragoste, însă perioada următoare va aduce câteva conflicte definitorii pentru relația ta actuală.

Fecioară - Lucruri incerte și evenimente neprevăzute te însoțesc pe parcursul întregii săptămâni. Deși anumite alegeri pe care le faci crezi că sunt raționale, sunt momente în care te trezești într-o imensitate de emoții confuze și neînțelese.

Balanță - Această săptămână se află sub influența evidentă a lui Saturn. Deși știi că deții controlul asupra propriilor sentimente, viața te ia prin surprindere. Te simți constrânsă de dorințele partenerului sau de cerințele celor din familie.

Scorpion - În această săptămână, ia curajul la tine pentru a avea succesul scontat în tot ceea ce întreprinzi la birou. Pentru a simți armonia din viața ta personală, este important să găsești un echilibru pe plan sentimental!

Săgetător - În loc să fii tentată să te lași influențată de promisiuni frumoase legate de carieră, ar trebui să îți concentrezi atenția pe drumul pe care deja ți l-ai creionat. Viața te ia mereu prin surprindere. 

Capricorn - Familia, dar și prietenii nu au încredere în tine. Deciziile tale sunt puse mereu la îndoială. Nu trebuie să te complaci să joci un asemenea rol social. Nu trebuie să demonstrezi nimănui că drumul pe care ți l-ai ales este cel corect.

Vărsător - Frica de eșec te ține în spate pe plan profesional. Ajungi să simți prea multă presiune pe umerii tăi. Încearcă să găsești un echilibru atunci când vine vorba de viața ta personală și carieră. 

Pești - Lucrurile din viața ta au intrat pe un făgaș normal. Căutarea asiduă a fericirii, asupra căreia ți-ai concentrat întreaga atenție o mare parte din viață, a luat sfârșit. Împlinirea pe care o resimți acum merită toate sacrificiile făcute vreodată.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub