Horoscop: Taurilor li se schimbă viața. Vezi ce se întâmplă cu Gemenii

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 27 mai 2018.

Horoscop: Taurilor li se schimbă viața. Vezi ce se întâmplă cu Gemenii
(Foto: simbol)

BERBEC

Nu ești într-o formă bună și, prin urmare, nu reușești să faci astăzi tot ce ți-ai propus. Nu dispera, este și mâine o zi. Mai bine ia o pauză și încearcă să te destresezi. Totuși, este weekend!

Pub

TAUR

Astăzi întâlnești o persoană care va juca un rol important pentru viitorul tău profesional. Ascultă cu atenție sfaturile pe care ți le da și urmează-le întocmai, dacă vrei să te bucuri de succes în cel mai scurt timp.

GEMENI

Îți ocupi timpul cu problemele sentimentale ale unei prietene. Nu lăsa ca starea ei să te influențeze. Tu trebuie să fii puternică și să reușești să îi ridici și ei moralul. Spre seară, încearcă să te ocupi totuși și de tine și de nevoile tale.

RAC

Dacă vrei să ajungi la rezultatele dorite, ar trebui să fii mai organizată, să îți pui ordine în gânduri, astfel încât să știi exact spre ce te îndrepți, pentru ce lupți. Dacă destinația este în ceață, nici că vei putea să te bucuri de satisfacții.

LEU

Dacă vrei să faci o curerire, poate ar trebui să iei în calcul să renunți la atențiile celorlalți admiratori. Fii directă, fă tu primul pas, arată-i că te interesează și nu vei regreta. Sentimentele îți vor fi împărtășite.

FECIOARĂ

Ești înconjurată de persoane egoiste care te seacă de energie. Nu ar strica dacă ai face puțină “curățenie” în rândul acestor falși prieteni și să îi păstrezi alături doar pe cei pe care chiar te poți baza.

BALANȚĂ

Îți facusei planuri cu o persoană care te interesează, dar astăzi se dă la fund și nu mai onorează invitația, ceea ce te va înfuria. Ia totul ca pe o lecție de viață și nu îți mai pierde timpul cu persoane care nu te merită.

SCORPION

Ai parte de o zi pe gustul tău! Nu vor lipsi distracția, voia bună, prietenii apropiați și nici mâncarea bună, așa că ai toate motivele să îți începi săptămâna cu energie pozitivă și cu zâmbetul pe buze.

SĂGETĂTOR

Ai tot avut probleme cu un prieten apropiat în ultima perioada, dar astăzi va fi picătura care va umple paharul. Ești sătulă de dezamăgiri și nu vei mai accepta nicio nedreptate din partea lui.

CAPRICORN

Îți stabilești noi obiective pe plan personal și ești mai motivată ca oricând să le atingi. Cât timp știi în ce direcție te îndrepți, nimic nu îți mai poate sta în cale, ești de neoprit și niciun obstacol nu pare greu de depășit.

VĂRSĂTOR

Refuzi invitațiile prietenilor și preferi să stai în casă și să te odihneșți. Ești epuizată și niciun plan nu sună mai tentant decât acela de a-ți petrece timpul stand în vârful patului cu un bol de înghețată în brațe.

PEȘTI

Vibe-ul pozitiv al zilei îți va fi stricat din cauza unui conflict pe care îl vei avea cu o persoană dragă. Lasă de la tine dacă vrei să depășiți cât mai repede această situație și să va bucurați în continuare de weekend.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub