Horoscop: Nativii din Taur vor avea parte de o zi de neuitat, iar Scorpionii vor obţine câştiguri suplimentare

Berbecvei petrece această vineri fără bătăi de cap majore. La finalul săptămânii de lucru, vei fi ocupat exclusiv de ceva care nu are nimic de-a face cu cariera ta.

simbol

TaurAstăzi aveți un farmec deosebit, care vă deschide toate ușile. Ești plin de viață, impulsurile de moment îți sunt favorabile pe plan financiar, așa că nu ezita să iei decizii importante astăzi.

GemeniGrijile de zi cu zi te acaparează, așa că relaxează-te în sânul familiei și încarcă-ți bateriile! Totul va părea mai ușor!

Rac-  În prima parte a zilei este posibil să fiți dezamăgit de atitudinea unei persoane apropiate. Se pare ca sunteti plin de energie si imprejurarile va sunt favorabile.

LeuNu judeca prea repede și nu lua decizii pripite! Acordă-ți răgaz și cântărește bine lucrurile înainte de a lua o decizie permanentă!

FecioarăEști nevoită să faci o alegere importantă pe care ai amânat-o de prea mult timp, așteptând să se rezolve de la sine. Ia atitudine și bazează-te pe intuiție. 

BalanțăÎn cursul zilei de azi vei primi vizita unei persoane dragi cu care nu ai mai ținut legătura de mult timp, deci ziua de azi va fi dedicată distracției!

ScorpionTe sfătuim să eviți discuțiile în contradictoriu cu prietenii, nu vei avea nimic de câștigat de pe urma acestora. Totuși, spre seară vei obține câștiguri pe plan financiar.

SăgetătorProblemele cotidiene te îndepărtează ușor de persoana iubită, așa că acordă-i mai multă atenție și surprinde-o cu o ieșire în doi.

CapricornFă mai mult sport și înlocuiește plimbările cu mașina cu plimbările pe jos alături de persoana dragă. Asta te va ajuta să te simți mult mai bine.

VărsătorÎn ultimul timp ai fost extrem de organizat și de aceea ai avut foarte multe de câștigat. Oricât de greu ți-ar fi, nu schimba aceste lucruri, deoarece doar așa vei putea avea parte de satisfacții depline.

PeștiPetrece mai mult timp alături de prietenii tăi cei mai buni deoarece aceștia sunt capabili să te umple de bună dispoziție într-un timp foarte scurt.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.