Horoscop: Contextul astrologic de astăzi e plin de iubire. Scorpionii pun la punct o afacere de familie

Deși e vineri, 13, contextul astrologic de astăzi e plin de iubire. Potențialul de atracție al zodiilor este foarte ridicat și multe relații trainice se vor forma în cursul acestei zile. Există o singură problemă care ar putea interveni astăzi și anume lipsa de moralitate: așa cum vor lua naștere povești frumoase, se vor forma și relații clandestine în care unul dintre parteneri îl minte pe celălalt.

Foto: simbol

BERBEC: Vă aşteaptă o zi foarte bună la locul de muncă. Puteţi semna cu îndrăzneală contracte, în special dacă acestea reprezintă o investiţie de viitor.

TAUR: Începeți ziua plin de optimism și cu o imaginație bogată. Aveți toate șansele să faceți schimbări importante în casă.

GEMENI: Sunteţi tensionat datorită programului încărcat. Ar fi bine să amânaţi activităţile importante pentru altă dată.

RAC: S-ar putea să fiţi nevoiţi să refuzaţi planurile cuiva de vacanţă. Astrele vă îndeamnă să economisiţi în această perioadă.

LEU: Este foarte posibil ca de la începutul zilei să vă confruntaţi cu o situație delicată. Partea bună este că veți avea parte de înțelegerea şi susţinerea persoanelor apropiate.

FECIOARĂ: Veți fi într-o continuă căutare, fără să fiți sigur că veți reuși să găsiți ceea ce căutați. Stabiliți-vă ținte clare și ușor de atins.

BALANŢĂ: Odihna face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie să faceți mișcare pentru ca energia să nu stagneze.

SCORPION: Aveţi ocazia să puneţi la punct o afacere de familie şi primiţi sfaturi şi încurajare de la rude şi prieteni.

SĂGETĂTOR: Se anunţă sentimente puternice în viaţa de cuplu, ce vor ajuta la evoluţia relaţiei. Posibil să plecați într-o scurtă călătorie de familie. 

CAPRICORN: Sunteți foarte ocupat, dar persoanele apropiate vă ajută să rezolvați toate problemele. Vi se oferă ocazia să obțineți mici câștiguri. 

VĂRSĂTOR: Creativitatea vă ajută să aveți succes la locul de muncă sau în afaceri. Planurile referitoare la o investiție serioasă încep să prindă contur. 

PEŞTI: Astrele spun că veţi avea o zi reuşită, deoarece vă simţiţi în formă. Ar fi bine să petreceți după-amiaza cu cei dragi.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.