Horoscop 9 iunie 2018. Ce prezic astrele fiecărei zodii: Balanțele intră în dispute cu apropiații

Berbec- Poți transforma ziua de astăzi într-o ocazie de a-ți recupera vigoarea, de a repara, prin gesturi mici, ce ai stricat în relațiile cu cei din familie.

Horoscop 9 iunie 2018. Ce prezic astrele fiecărei zodii: Balanțele intră în dispute cu apropiații
(simbol)

TaurTu nu te grăbești, de obicei, și nici astăzi nu vei face acest lucru, dacă vrei să ai parte de o zi în care vei putea rezolva multe.

Gemeni- Vei reuși să treci peste neplăcerile acestei zile, chiar dacă unele vor fi intense, din pricina firii tale, care caută mereu ceva nou, interesant.

Pub

Rac-Te simți blocat într-o situație fără ieșire, pentru că ți-ai asumat anumite responsabilități și acum acestea te apasă. Este firesc să ai îndoieli și să fie necesar să te adaptezi la situația prezentă.  

Leu- Dincolo de neplăceri, vei descoperi partea frumoasă a vieții, în cercul de prieteni sau alături de rudele apropiate. Este important să apreciezi valoarea acestor relații.

FecioarăEste o zi cu impulsuri diverse, dar cele mai puternice te pot impinge spre conflicte cu asociații sau cu membrii familiei, din cauza unor chestiuni financiare

Balanță- Ți se pare mai simplu să intri în dispute cu apropiații, crezi că numai așa vei reuși să îi determini să se ocupe de treburile lor.

ScorpionSunt posibile neplăceri legate de muncă sau de starea de sănătate. Este nevoie de unele cheltuieli, oricare ar fi problema.

VărsătorExistă pericolul să intri în conflict cu o persoană din anturaj și să te lași copleșit de emoțiile negative pe care le generezi. Te vei trezi la realitate, la un moment dat.

Pești- Ai puterea de a te detașa de orice fel de tensiune, chiar și de cele provocate de membrii familiei. Poate că ar fi mai sănătos să nu promovezi deloc disputele.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub