Horoscop 5 august 2018: Ce ne prezic astrele pentru astăzi

Berbec- Viitorul ţi se prezintă acum într-o lumină nouă, de parcă ţi s-au lărgit orizonturile, mintea ţi s-a luminat, inima ţi s-a umplut de optimism, şi datorită acestor resurse minunate la care ai acces, vezi lucrurile cu totul diferit.

Horoscop 5 august 2018: Ce ne prezic astrele pentru astăzi
(simbol)

HOROSCOP 5 AUGUST Taur

Tratează chestiunile financiare cu un dram de inocenţă, de naivitate şi umor, fără să te cramponezi de orice impas. Nimic nu merită privit ca pe o sperietoare, nici lipsa banilor, nici facturile care se adună, nici impozitele obligatorii.

Pub

HOROSCOP 5 AUGUST Gemeni

E o zi foarte contradictorie, pentru că ai parte şi de  soare şi de nori pe parcursul aceleiaşi zile.

Sunt momente când te bucuri din tot sufletul că lucrurile merg bine, eşti vesel şi optimist, ca mai apoi, brusc, să întâlneşti o persoană care trece prin momente dificile şi, din cauza sa, aluneci pe panta pesimismului.

HOROSCOP 5 AUGUST Rac

Iubirea cere corectitudine, deci azi vei discuta cu persoana iubită despre acele valori esenţiale pentru ca relaţia voastră să evolueze pe un teren bun.

E vorba aici de moralitate, de fidelitate, de cinste, de adevăr, deci, dacă te simţi cu musca pe căciulă pe undeva, fă tot posibilul să repari repede eroarea şi mai apoi să-i demonstrezi şi celui drag că eşti ireproşabil.

HOROSCOP 5 AUGUST Leu

Nu te mai uita la lumea din jurul tău, nu te mai raporta nici la problemele altora, nici la bolile sau ghinioanele semenilor tăi, pentru că toţi trec prin viaţă după propriul lor scenariu.

Asta e viaţa, nu e la fel de bună pentru toată lumea, dar atenţie: nici la fel de rea pentru toată lumea!

HOROSCOP 5 AUGUST Fecioară

În loc să te distrezi şi să te bucuri de o zi relaxantă într-un grup de prieteni, trebuie să-ţi deturnezi repede toate planurile ca să te ocupi de ceea ce apare azi ca din senin.

Nu îţi strică toată ziua, poate doar câteva ore din program, ca atare ocupă-te repede de sarcina care apare pe nepusă masă ca să te eliberezi şi să te întorci la treburile amuzante pe care le aveai în agendă pentru azi.

HOROSCOP 5 AUGUST Balanță

Renunţă la starea de apatie care te copleşeşte şi care te face să te priveşti pe tine însuţi cu ochi critic, de parcă nimic nu-ţi place la tine.

Învaţă să te iubeşti mai mult aşa cum eşti, să te aprobi mai mult, pentru că dacă tu nu ai o părere bună despre tine, cum ai vrea să o aibă alţii?

HOROSCOP 5 AUGUST Scorpion

Porneşti într-o nouă aventură, dar lucrul pe care îl apreciezi cel mai mult e că eşti însoţit de persoane care pot pune şi ele umărul la ceea ce doreşti să atingi.

Nu te aştepta la un succes imediat, calea poate fi lungă şi anevoioasă, dar cât timp eşti atât de bine susţinut şi încurajat de pe margine, nimic nu este imposibil.

HOROSCOP 5 AUGUST Săgetător

Iubirea nu vine întotdeauna cu lucruri palpitante, cu evenimente strălucitoare, cu momente de top, ci tot iubire se numeşte şi când taci alături de cel drag.

Te simţi bine în compania sa fără să fie nevoie să trăncăniţi întruna, pentru că apreciezi mai mult comunicarea din priviri, dialogul telepatic, comunicarea prin tăceri, pentru că aşa vă respectaţi reciproc nevoia de linişte.

HOROSCOP 5 AUGUST Capricorn

Sunt momente când trebuie să mai laşi de la tine unele principii, pentru a face pe placul prietenilor. În aceeaşi situaţie te afli şi astăzi, pentru că dai dreptate amicului tău, deşi nu eşti de acord cu ceea ce spune, dar totuşi faci cum spune el.

HOROSCOP 5 AUGUST Vărsător

Nu te crampona aşa de trecut, chiar dacă acolo se află ceva foarte important pentru securitatea ta generală. Trecutul s-a dus, lasă-l acolo la locul lui şi acum concentrează-te asupra prezentului, pentru că aici se petrec cele mai importante lucruri.

Cu cât eşti mai bine ancorat în evenimentele în derulare, cu atât le vei duce mai repede şi mai bine la îndeplinire.

HOROSCOP 5 AUGUST Pești

Nu vâsli împotriva curentului, ci acceptă cursul acesta lin care te duce acolo unde trebuie. Chiar dacă nu ştii foarte bine încotro te îndrepţi, ai încredere că înaintezi în direcţia potrivită.

Primeşti suficiente sfaturi bune pe parcurs, cineva îţi este alături şi te ghidează uşor din umbră, te susţine, te încurajează să continui, deci lasă-te dus fără să te opui.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub