Horoscop 12 septembrie: Leii nu găsesc sprijin în familie

Berbec - Te așteaptă o zi frumoasă, care aduce împlinirea unor dorințe de care ai uitat, pentru că le-ai considerat imposibil de împlinit. Poate fi ceva ce ai dorit pentru a-i face, de fapt, o bucurie altcuiva.

Foto: simbol

Taur

Ți se pare prea simplu și ușor ca să fie adevărat, când îi auzi pe unii dintre apropiați cum își rezolvă problemele. Ciulește urechile, poate ceva din ceea ce spun ți-ar fi și ție de folos.

Gemeni

Acum înțelegi că eforturile sunt răsplătite întotdeauna și că gesturile frumoase pot da roade chiar și după mai mult timp.

Rac

Chiar dacă ți se pare greu de crezut, situația nu e chiar așa de neagră cum ți se arată acum. Soluții există, dar sunt în afara felului tău de a gândi.

Leu

Degeaba cauți sprijin în familie pentru proiectele tale profesionale sau pentru orice altceva. Cauza nu e lipsa lor de bunăvoință, ci faptul că e ceva ce trebuie să faci singur.

Fecioară

După atâtea dispute inutile, ai putea trage concluzia că îți este mult mai utilă pacea și armonia în anturaj, atât cât este ea posibilă.

Horoscop 12 septembrie: Leii nu găsesc sprijin în familie

Balanță

Ai șansa de a te împăca acum cu anumite probleme din trecut, probabil legate și de familie, și de a privi spre viitor, pe care îl vezi acum mai luminos.

Scorpion

Unul dintre apropiați îți poate deschide ochii cu viziunea sa diferită despre problemele cu care te confrunți. La fel de bine, acel om poate vorbi degeaba, dacă nu îl ascultă nimeni…

Săgetător

Simți că se conturează o soluție pentru a te elibera de problemele financiare sau de alte lipsuri care ți-au înnegurat viața.

Capricorn

Poți primi un ajutor nesperat de la unul dintre prietenii vechi sau poți fi tu în rolul prietenului care oferă, dezinteresat, o mână de ajutor la momentul potrivit.

Vărsător

Se dezleagă ițele unor probleme profesionale, fără să intervii în vreun fel. E o veste bună, având în vedere câte dureri de cap ai avut din acest motiv.

Pești

Ai ocazia de a vedea cu ochii tăi că este foarte adevărat ce se spune despre cei care își fac norocul cu mâna lor, pentru că au curajul necesar.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.