Horoscop 11 iulie: Berbecii se simt epuizați, fără să fi făcut mare lucru

BerbecLa finalul acestei zile, te-ai putea simți epuizat, fără să fi făcut mare lucru, dacă vei alege să insiști pe probleme pe care nu ai reușit să le rezolvi, doar pentru că refuzi colaborarea.

Foto: simbol

Taur - Privești cu teamă, din nou, spre rezervele financiare, și ți se pare că numai acumulând din ce în ce mai mult vei reuși să te pui la adăpost de viitoare probleme.

Gemeni - Este o zi în care lucrurile nu prea merg, iar dacă merg, solicită un efort mai mare decât de obicei. Asta s-ar putea să te enerveze suficient cât să te consumi foarte mult.

Rac - Lucrezi prost cu informațiile întreaga zi și bine ar fi să lași aceste preocupări pe altădată, când vei avea mintea mai limpede și judecata ta va fi dreaptă.

Leu - Este posibil să experimentezi diferite stări sufletești, mare parte dintre ele negative și să cauți explicații pentru ele. Este doar o mare pierdere de timp.

Fecioară - Te grăbești să judeci anumite gesturi și cuvinte ale superiorilor sau colegilor cu asprime, deși s-ar putea să nu aibă deloc legătură cu tine.
 
Balanță - Este foarte important să fii mai atent la propria persoană, la echilibrul tău interior și la motivele de bucurie pe care le poți descoperi în propria viață.
 
Scorpion - Îți faci cam multe iluzii legate de bani și alte resurse și aluneci ușor, fără să îți dai seama, spre a considera adevărate doar propriile gânduri, dorințe și intenții. 
 
Săgetător - Ar fi de dorit să asculți ce au de spus partenerii de orice fel, ca să eviți escaladarea unor conflicte care oricum nu duc la nimic bun.
 
Capricorn - S-ar putea să-ți fie mai greu decât de obicei să te ocupi chiar și de treburile de rutină, cele care îți dau încrederea că te afli la locul potrivit.
 
Vărsător - Cei dragi au nevoie de tine, nu de o ipostază plăcută, de o imagine falsă pe care încerci să le-o bagi în cap cu orice ocazie. Renunță la mască și la prefăcătorii măcar în preajma lor!
 
Pești - Poate fi o zi în care să nu-ți găsești locul nici la muncă, nici acasă, dar dacă vei trece peste aceste senzații de moment, vei înțelege că disconfortul este aparent, nu are nici o bază reală.
 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.