Horoscop 10 aprilie: Berbecii vor suporta consecințele unor alegeri greșite

Berbec: Este posibil să fii nevoit să suporți consecințele unor alegeri greșite, pe care le-ai făcut fără să stai prea mult pe gânduri, doar pentru că așa ai vrut tu, în acel moment.

Horoscop 10 aprilie: Berbecii vor suporta consecințele unor alegeri greșite
(Foto: simbol)

Taur: Pot să apară neplăceri din partea unor persoane cu autoritate sau care au puterea de a decide, iar deciziile lor se reflectă și în existența ta.

GemeniProblemele zilei vin din trecut și ar fi bine să le tratezi ca atare, cu diplomație și bunăvoință. Este posibil ca unii apropiați să devină insistenți, dar ai dreptul de a decide ce discuți și ce nu.

Pub

RacS-ar putea să te simți ceva mai liber astăzi, dar să apară o teamă din cauza unor amintiri neplăcute sau a unor situații care derivă din trecut. 

LeuAr fi de dorit să nu amesteci prezentul cu trecutul, în special în relația cu partenerii de cursă lungă, de exemplu în cuplu, acolo unde poate să apară și o mică furtună.

 FecioarăApar consecințe ale unor decizii luate în mare grabă, pe ultima sută de metri. Pot avea legătură cu munca sau cu starea ta de sănătate.

BalanțăSe pot desface cele mai complicate noduri legate în trecut, cele care îți complicau relația cu persoanele dragi. Procesul nu e plăcut, dar rezultatele, da.

ScorpionVa trebui să suporți consecințele unor alegeri greșite care ți-au diminuat autoritatea asupra membrilor familiei și i-au îndepărtat pe aceștia.

SăgetătorTe pot supăra unii dintre cei care fac parte din anturajul tău apropiat, dar numai tu decizi ce vei face cu aceste supărări, le ignori sau te transformi într-o sursă de stres.

CapricornEști cu gândul tot la problemele de nerezolvat, în acest moment, deși știi că nu îți folosește la nimic. Cei din jur nu vot aprecia aceste preocupări care le umbresc și lor ziua.

VărsătorNeplăcerile pe care le trăiești astăzi vin din trecut, din alegerile tale, cele care au avut la bază prea mult egoism sau mofturi de moment, la care nu ai vrut să renunți.

Pești: Sunt posibile unele episoade care nu îți vor fi pe plac, fie pentru că vei fi nevoit să faci eforturi care nu îți convin sau altceva, cumva împotriva voinței tale.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub