Google Franţa închide propria pagină Google+. Vizitatorii sunt îndrumaţi să dea follow pe Twitter şi Facebook

Echivalând cu un certificat de deces al platformei Google+, recomandarea venită din partea companiei care a investit miliarde de dolari în speranţa deşartă de a ajunge din urmă Facebook şi alte reţele de socializare bine stabilite nu face decât să consemneze ceea ce restul lumii a acceptat de mult timp.

Foto: go4it.ro

Google+ este probabil cea mai pustie reţea de socializare din mediul online, ţinută în viaţă doar de încăpăţânarea Google de a nu trage obloanele definitiv. Ei bine, acest lucru pare că se întâmplă, nu dintr-o dată, ci mai întâi cu pagina Google Franţa din reţeaua Google+, ai cărei administratori au început să îndrume vizitatorii către pagina similară din reţelele Facebook şi Twitter.

Lăsată pradă spammerilor şi fără îmbunătăţiri notabile în ultimii ani, reţeaua Google+ a devenit aproape complet irelevantă, singurele postări nou apărute fiind generate de aplicaţii software complet automatizate, configurate cu mult timp înainte. Chiar şi pagina Google France din reţeaua Google+, cu 471000 urmăritori, a avut ultima actualizare în urmă cu 46 de săptămâni.

Probabil, nici nu vom afla prea curând de închiderea oficială a reţelei Google+. Mai degrabă, compania americană va aştepta până când toţi vom fi uitat că aceasta există, scoţând ultimul server din priză fără ca nimeni să observe nimic.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.