„Gloria Muncii” pentru un grup de preoți din Republica Moldova. Distincții de stat din partea lui Igor Dodon

Șeful statului a înmânat distincţii de stat unui grup de clerici ai Bisericii Ortodoxe din Moldova. Un anunț în acest sens a fost făcut de către Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

„Gloria Muncii” pentru un grup de preoți din Republica Moldova. Distincții de stat din partea lui Igor Dodon

„Astăzi, am înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni ai Republicii Moldova, conferite anterior, prin decrete prezidențiale, în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru muncă îndelungată și ireproșabilă în domeniile în care activează.

Persoanele care s-au învrednicit de distincțiile respective, reprezintă diverse domenii de activitate și sunt simpli cetățeni ai Republicii Moldova care contribuie zilnic la dezvoltarea și prosperarea statului nostru.

Pub

Le-am mulțumit tuturor pentru dedicația și răbdarea de care dau dovadă zi de zi, urându-le sănătate, inspirație și succes în activitatea pe care o desfășoară”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Pentru merite în opera de renaștere spirituală și morală a societății, contribuție la promovarea valorilor creștin-ortodoxe și activitate intensă în realizarea acțiunilor consacrate Anului Ștefan cel Mare și Sfânt, Domnitor al Moldovei, Episcopii vicari ai Mitropoliei Moldovei: PS Ioan de Soroca și PS Siluan de Orhei au fost decorați cu Ordinul „Gloria Muncii”. Totodată, de Ordine și Medalii prezidențiale s-au învrednicit mai mulți clerici din cadrul BOM, se arată în comincatul Mitropoliei Republicii Moldova.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub