Gemenii au mereu cuvintele la ei, iar racii se pot baza pe intuiţie. Tu ce ai special

Peştii au mereu dreptate, aşa că ar fi bine să nu în contrazici, în timp ce berbecii vin cu idei excepţionale, stârnind admiraţia celor din jur. Pe lângă defecte şi calităţi, există şi o trăsătură specială  a fiecărei zodii. Tu ştii care este a ta?


Gemenii au mereu cuvintele la ei, iar racii se pot baza pe intuiţie. Tu ce ai special
(simbol)

Gemeni  

Curioşi, mereu aflaţi în căutarea adevărului, nativii din Gemeni au o imaginaţie debordantă şi sunt foarte îndemânatici. Au mereu cuvintele la ei.  

Pub

Vărsător  

Nativii din Vărsător au o capacitate incredibilă de analiză. Adesea sunt consideraţi geniile neînţelese ale zodiacului. 

Pești

Nativii din Pești reprezintă acel gen de persoane care au mereu dreptate. Sunt oamenii care chiar reușesc să ofere un sfat bun, care ar putea fi extrem de folositor.

Scorpion

Scorpionii excelează în ceea ce privește inteligența emoțională, intuiția și empatia de care pot să dea dovadă fiind două dovezi de necontestat în acest sens. 

 Rac

Sensibil și intuitiv, nativul din Rac are aplecarea de a-i ajuta pe ceilalți și de a forma legături foarte puternice cu persoanele de care se simte apropiat.

Balanță 

Expresivitate și creativitate, acestea ar fi principalele calități care ies în evidență în cazul acestui nativ.

Berbec

Au uneori idei cu ajutorul cărora dau lovitura și cunosc succesul financiar, genul de idei simple care reușesc să-i îmbogățească peste noapte pe cel care le-a gândit. 

Leu

Nativul din Leu este înzestrat cu inteligență intuitivă, emoțională, care îl ajută să descopere cele mai bune momente pentru a demara orice acțiune importantă, indiferent de domeniu.

Săgetător

Optimist si plin de energie, nativul din Sagetator este tipul de personalitate curioasa în legătură cu noi culturi și filosofii de viață. Mereu avid să acumuleze noi cunoștințe, dar si să-i învețe pe altii, săgetătorii au puterea de a-i inspira și pe ceilalți grație entuziasmului său pentru cunoaștere. 

Taur

Deși adesea sunt blocați într-o zonă de confort, Taurii au darul de a aprecia și de a înțelege înțelepciunea care rezidă în lucrurile simple.

Fecioară 

Aproape obsedați de perfecționarea abilităților, nativii din Fecioară pot da dovadă de o putere de disciplină deosebită. 

Capricorn

Integru și înzestrat cu o fire răbdătoare, nativul din Capricorn este în stare să-și împingă limitele la maximum atunci când este decis să atingă un obiectiv.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub