Gata cu Uniunea Europeană? Partidul Democrat se declară un partid „Pro-Moldova”

După zeci de critici și avertizări din partea Uniunii Europene privind situația din Republica Moldova, iată că PD a luat o altă cale și se declară un partid Pro-Moldova. Un anunț în acest sens, a fost făcut de Vlad Plahotniuc în cadrul unui briefing.

Foto: UNIMEDIA

În cadrul briefingu-lui liderul PD, Vlad Plahotniuc, a ținut să menționeze acțiunile viitoare ale partidului.

„PD va trece prin mai multe schimbări privind modul prin care activează. Va avea o poziționare mult mai concretă. În 27 de ani de la Independență, partidele în RM s-au dezvoltat pe teme geopolitice. Iar oamenilor li s-a indus ideea că problemele țării pot fi rezolvate doar dacă ești pro-european, pro-rus, unionist etc. Multe partide au împărțit cetățenii pe astfel de categorii, dar niciun partid nu a acționat pentru moldoveni. Realitatea arată că unii politicieni s-au ascuns de oameni.

Problemele moldovenilor nu se rezolvă geopolitic, ci doar printr-o politiă internă făcută între moldoveni și pentru moldoveni și deloc în afara țării. De aceea, am discutat cu colegii un plan de acțiuni. Începând cu ziua de astăzi, Partidul Democrat va fi pro-Moldova. Vom acționa pentru toți moldovenii. Vom fi permanent printre oameni”

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.