Ford Transit facelift debutează cu propulsie hibridă la sfârşitul lunii septembrie

Ford își consolidează poziția de lider de pe piața europeană de vehicule comerciale prezentând cea mai nouă generație de modele dintr-o familie Transit electrificată și mai conectată ca niciodată.

Premiera maşinilor va avea loc la Salonul de Vehicule Comerciale care are loc la Hanovra, Germania, între 20 și 27 septembrie 2018.

Printre ele, noul Transit facelift din a şaptea generaţie, cu capacitatea de două tone, va oferi în momentul lansării sale, care va avea loc la mijlocul anului 2019, motorizări mai eficiente, o sarcină utilă mai mare, conectivitate integrată și tehnologii avansate dedicate șoferilor, alături de un design nou pentru partea frontală și de un interior complet reînnoit care oferă spații suplimentare de depozitare.

Pe lângă motoarele diesel EcoBlue de 2.0 litri îmbunătățite, care oferă costuri reduse de utilizare, clienții noului Transit vor putea să opteze pentru tehnologia mild-hybrid. Mai multe detalii află din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.