Feeria muzicii și desenelor animate se face simțită la Teatrul Verde de Ziua Internațională a Copiilor

Vineri, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copiilor, superman va dirija la cel mai magic eveniment al verii: Muzica Desenelor Animate. Concertul interactiv va avea loc la Teatrul Verde, deschiderea portilor cu acces la eveniment la orele 17:00. Magia muzicii simfonice îmbinată cu proiecții de animații și multe activități distractive, îi așteaptă atât pe cei mici, cât și pe cei mari pentru a se bucura de piesele din desenele animate care le-au marcat copilăria.

Feeria muzicii și desenelor animate se face simțită la Teatrul Verde de Ziua Internațională a Copiilor

Feeria muzicii și desenelor animate se face simțită la Teatrul Verde!

În scenă vor evolua Moldovan National Youth Orchestra condusa de bagheta magica a dirijorului Andriano Marian, Corul de copii „Lia Ciocârlia”, corul mixt „Moldova” și soliștii Lidia Isac, Stela Botez și Victor Balan. Invitații speciali ai serii vor fi copii, parinții, buneii și toți cei prezenți la eveniment care vor se vor bucura de multe surprize. Teatrul Verde va deveni un adevărat playground plin de feerie, decilii, distracții și sinceritate. Astfel, se vor bucura atât copii mari, cât și cei mici de jocuri pentru pici de toate vârstele, fructe, show-uri de robotică și drone, bule de săpun, baloane cât ai privi, hamacuri și multe alte.

Reamintim că, Moldovan National Youth Orchestra lansează seria celor peste 20 de concerte din 2018 cu o premieră națională , ”Muzica Desenelor Animate”.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub