Eurovision 2018: Care sunt marii favoriţi, la casele de pariuri, în finala de la Lisabona

Reprezentanţii Republicii Cipru, Israelului şi Franţei se numără printre favoriţi la casele de pariuri în ceea ce priveşte câştigarea concursului Eurovision 2018, a cărui finală va avea loc astăzi, la Lisabona, transmite AFP.

Eurovision 2018: Care sunt marii favoriţi, la casele de pariuri, în finala de la Lisabona
(Foto: esc)

Piesa "Fuego", interpretată de reprezentanta Republicii Cipru, Eleni Foureira, o cântăreaţă greacă cu origini albaneze, se află pe primul loc în top, după a doua semifinală, care a avut loc joi, pe scena de la Altice Arena din Lisabona, Portugalia, potrivit datelor compilate de site-ul fanilor Eurovision, eurovisionworld.com.

Îi urmează în top reprezentanta Israelului, Netta Barzilai, cu piesa "Toy", care era pe primul loc în topul favoriţilor după prima semifinală.

Pub

Pe locul al treilea se află piesa "Mercy" a reprezentanţilor Franţei, duoul Madame Monsieur, inspirată de povestea unui bebeluş refugiat.

Ca şi cele două semifinale, de marţi şi joi, finala Eurovision 2018 va fi transmisă în direct pe UNIMEDIA, începând cu ora 22.00.

Eurovision Song Contest 2017 a avut loc la Kiev, iar concursul a fost câştigat de reprezentantul Portugaliei, Salvador Sobral, cu piesa "Amar Pelos Dois".

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub