Elevii moldoveni din diaspora pot participa la Concursul „Moșternire”, ediția XXV

Biroul relații cu diaspora din cadrul Cancelariei de Stat îndeamnă copiii din diasporă să se înscrie la Concursul „Moșternire”, ediția XXV. Concursul se va desfășura la Liceul Teoretic „Ștefan Holban” din comuna Cărpineni, r-nul Hâncești și va include trei secțiuni: istoria românior, Istoria literaturii române și Diaspora.

Foto: UNIMEDIA

Participanții la concurs, elevi în clasele a IX-a - a X-a din liceele din Republica Moldova, România, Ucraina (Cernăuți) și din diasporă vor elabora lucrări de cercetare în baza temei selectate și vor prezenta lucrările în volum de minim 10 pagini dactilografiate la două intervale sau scoase la imprimantă.

Termenul pentru expedierea lucrărilor a fost extins până la 25 aprilie curent. Lucrările pot fi transmise la adresa: concursul.mostenire@gmail.com

Regulamentul concursului îl găsiți Aici.

 

Elevii moldoveni din diaspora pot participa la Concursul „Moșternire”, ediția XXV

Date de contact: Gheorghe Furdui, Președinte al Asociației „Alianța pentru Sprijinirea Basarabiei”, Paris, Franța, tel.: +33 642219874, e-mail: ghfurdui@live.fr.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.