Edilul general interimar și viceprimarii anunță că vor primi în audienţă locuitorii municipiului

Primarul general interimar Silvia Radu și viceprimarii capitale, Ruslan Codreanu și respectiv, Nistor Grozavu, și-au propus să primescă în audiență locuitorii municipiului Chișinău, se arată într-un comunicat emis pentru presă. În acest sens, a fost semnată o dispoziție.

Edilul general interimar și viceprimarii anunță că vor primi în audienţă locuitorii municipiului
(Foto: UNIMEDIA)

Astfel, edilul interimar își va deschide ușile biroului pentru cetățeni de două ori pe lună, în a II-a şi a IV-a zi de miercuri a fiecărei luni, între orele 8.00 - 12.00.

Miercuri, 15 noiembrie 2017, între orele 8.00 - 12.00, va fi prima zi în care Silvia Radu va primi în audienţă locuitorii capitalei.

Pub

De asemenea, şi viceprimarul de Chişinău, Ruslan Codreanu, va primi în audienţă cetăţenii în ziua de miercuri, 15 noiembrie 2017, între orele 8.00 - 12.00.

Potrivit unei dispoziţii a primarului general interimar, Silvia Radu, viceprimarii de Chişinău vor primi în audienţă cetăţenii după cum urmează:

- Viceprimarul de Chişinău, Nistor Grozavu - în fiecare zi de luni, între orele 13.00 - 15.00;

- Viceprimarul municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu - în a II-a şi a IV-a zi de miercuri a fiecărei luni, între orele 8.00 - 12.00.    

Pentru a fi înscrişi la întrevedere cu primarul general interimar sau viceprimari, cetăţenii urmează să se înscrie în Direcţia corespondenţă, petiţii şi audienţă (bir. 13) a Primăriei municipiului Chişinău.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub