Dosarul morţii jurnalistului Andrei Gheorghe este încă la poliţie. Legiştii nu au finalizat raportul medico-legal

Dosarul morţii lui Andrei Gheorghe e încă la Poliţie, deşi au trecut aproape două luni de la momentul în care realizatorul TV a fost găsit fără suflare în locuinţa sa. Şi asta pentru că medicii nu au finalizat raportul medico-legal pentru ca acest caz să fie închis.

Dosarul morţii jurnalistului Andrei Gheorghe este încă la poliţie. Legiştii nu au finalizat raportul medico-legal
(Foto: The Romanian Journal)

La autopsia facută la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, legiştii au stabilit că Andrei Gheorghe ar fi fost răpus de probleme cardiace mai vechi care, în timp, i-ar fi provocat mai multe infarcte.

Specialiştii au prelevat mai multe probe biologice care au fost trimise, pentru analiză, în laboratoarele INML “Mina Minovici”.  Rezultatele la aceste teste nu au ajuns, încă, la medicii care întocmesc raportul medico-legal în acest caz, astfel că, fără actele de legişti, poliţiştii din Ilfov, care au dosarul morţii lui Andrei Gheorghe, nu pot închide cazul.

Pub

Vestea morţii lui Andrei Gheorghe la doar 56 de ani a venit pe 19 martie. În jurul orei 22.30, la Dispeceratul Ilfov s-a primit un apel de la îngrijitorul lui Andrei Gheorghe.

Acesta a precizat că l-a găsit pe jurnalist fără suflare, în mansarda vilei sale din Voluntari. La vremea respectivă, anchetatorii spuneau că Andrei Gheorghe era singur în locuință, în momentul în care s-a produs tragedia, ușa  locuinței nu fusese forțată şi pe trupul omului de televiziune nu erau semne de violență. Trupul omului de televiziune a fost incinerat la câteva zile de la deces, doar în prezenţa familiei.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub