Dorin Chirtoacă insistă: „Maia Sandu și Andrei Năstase nu vor reuși pe cont propriu. Trebuie să ne unim”

Se pare că fostul primar al capitalei și prim-vicepreședintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, nu lasă mânile în jos și continuă să-i cheme la unitate pe lideri PPDA și PAS. Dânsul susține că, Maia Sandu și Andrei Năstase nu vor reuși pe cont propriu să lupte cu regimul dat. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

Foto: UNIMEDIA

„În momd normal, n-ar trebui să existe mai mult de un candidat într-o circumscripție din partea proeuropenilor. Eu sunt gata să merg la filtru. Dar îi chem și pe ei. Nimeni nu-i venit din grădina Eden sau din cer ca un înger. Filtru este necesar. Dar nu e o chestiune colegială. În momentul în care nu ai anvergura necesară să dai jos regimul, poți încă patru ani să strigi. 

În mod normal, noi trebuie să ne unim toți. Doar unirea tuturor forțelor anti-regim va acționa. S-a văzut în ultimele luni că nu se descurcă de unii singuri.

Maia Sandu și Andrei Năstase nu vor reuși pe cont propriu. Suntem în dicatatură. Voi insista pe acest lucru”

UNIMEDIA amintește că, acum două luni, fostul primar al capitalei și prim-vicepreședintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, se arăta supărat pe faptul că liderii PAS și PDA nu vor să discute cu el, mai mult, în timpul protestelor, cei doi ar fi refuzat să-i ofere microfonul pentru a ține un discurs în fața protestatarilor.

Ulterior, lidera PAS, Maia Sandu, a venit cu o reacție. Dânsa a menționat că manifestațiile nu reprezintă locul pentru a vedea câtă lume o să-l susțină, dacă Dorin Chirtoacă vrea să iasă și să vadă doar acest lucru.

 

 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.