Dodon îl felicită pe Trump cu ocazia zilei de naștere: „Îmi face o deosebită plăcere să adresez Onorabilului cele mai sincere și calde felicitări”

Donald Trump, un magnat miliardar american, vedetă de televiziune și actualul cel mai influent lider politic a Statelor Unite ale Americii împlinește astăzi 72 de ani. Acesta s-a născut la data de 14 iunie, 1946 în Queens, SUA. Cu această ocazie, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a adresat un mesaj de felicitare.

Foto: Fortune

„Îmi face o deosebită plăcere să adresez Onorabilului Donald J. Trump, Președintele Statelor Unite ale Americii cele mai sincere și calde felicitări cu prilejul zilei de naștere.

În acest context aniversar, țin să reconfirm importanța pe care o acordă Republica Moldova aprofundării parteneriatului moldo-american existent, precum și disponibilitatea țării mele de a consolida colaborarea bilaterală cu Statele Unite ale Americii în toate domeniile prioritare, spre beneficiul ambelor noastre popoare și în spiritul colaborării reciproc avantajoase”, a scris Dodon pe rețelele de socializare.

Donald John Trump a fost candidatul republican și a fost ales al 45-lea președinte al Statelor Unite în alegerile din 8 noiembrie 2016, învingând pe contracandidatul democrat Hillary Clinton, astfel a preluat oficial mandatul de președinte pe 20 ianuarie 2017, succedându-l pe Barack Obama. La cei 70 de ani ai săi, Trump este cea mai în vârstă persoană care își asumă președinția Statelor Unite.

Dodon îl felicită pe Trump cu ocazia zilei de naștere: „Îmi face o deosebită plăcere să adresez Onorabilului cele mai sincere și calde felicitări”

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.