Dodon și-a prezis viitorul: „PSRM e obligat să învingă în alegerile parlamentare. Anume aşa şi se va întâmpla”

Se pare că șeful satului cunoaște cum vor decurge lucrurile în luna februarie. Dânsul susține că PSRM e pur şi simplu obligat să învingă în aceste alegeri pentru a da o nouă şansă de viitor Republicii Moldova, deoarece are capacitatea de a conduce eficient Republica Moldova. În acest sens, a ținut să-și felicite colegii și simpatizanții. 

Dodon și-a prezis viitorul: „PSRM e obligat să învingă în alegerile parlamentare. Anume aşa şi se va întâmpla”
(Foto: UNIMEDIA)

„Acum 21 de ani, Ministerul Justiţiei înregistra oficial o nouă formaţiune politică – Partidul Socialiştilor din Republica Moldova. Aceşti 21 de ani au fost cu bune şi rele, cu perioade de dezvoltare prielnice, dar şi cu perioade mai puţin prielnice. A fost un drum lung, care însă s-a meritat să fie parcurs, deoarece astăzi PSRM este formaţiunea care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetăţenilor.

Însă drumul nostru nici pe departe nu poate fi considerat unul încheiat. Sunt convins că PSRM nu a ajuns nici măcar la jumătatea acestui drum şi că, începând chiar cu perioada imediat următoare, va juca un rol important în istoria RM, poate cel mai important rol pe care l-a avut vre-odată un partid din Moldova în procesul de dezvoltare a ţării.

Pub

În scurt timp, ţara va trece prin alegeri parlamentare. PSRM e pur şi simplu obligat să învingă în aceste alegeri pentru a da o nouă şansă de viitor Republicii Moldova şi eu sunt convins că anume aşa şi se va întâmpla. PSRM are capacitatea de a conduce eficient Republica Moldova şi de a asigura un nivel înalt de bunăstare cetăţenilor, aşa cum îl merită ei, şi împreună vom demonstra acest lucru în perioada imediat următoare”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

UNIMEDIA amintește că alegerile parlamentare vor avea loc sub sistemul de vot mixt. 

Proiectul cu privire la adoptarea sistemului electoral mixt a fost votat pe 20 iulie de către 74 de deputați, deși Comisia de la Veneția a adoptat un aviz critic față de proiectele privind votul mixt și uninominal.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub