Divorţul cântăreţei Mel B a fost încheiat oficial. Cât trebuie să-i plătească fostului soţ fosta membră Spice Girls

Mel B, fostă membră a grupului Spice Girls, a finalizat divorţul de soţul ei, producătorul de film Stephen Belafonte, de care s-a despărţit anul trecut şi pe care l-a acuzat de abuz fizic şi emoţional, potrivit bbc.com.

Divorţul cântăreţei Mel B a fost încheiat oficial. Cât trebuie să-i plătească fostului soţ fosta membră Spice Girls
(Foto: hepta)

Divorţul a fost pronunţat la o instanţă din Los Angeles, iar Mel B trebuie să îi plătească fostului soţ o pensie alimentară lunară de 5.000 de dolari pentru fiica lor, Madison, în vârstă de şase ani. Cântăreaţa şi fostul soţ împart custodia fetiţei.

Mel B a spus că Belafonte i-a abuzat fizic şi emoţional pe ea şi pe copiii ei, lucru pe care acesta l-a negat.

Pub

În vârstă de 43 de ani, fosta membră Spice Girls s-a căsătorit cu Belafonte în 2007.

Mel B mai are doi copii, Phoenix Chi, în vârstă de 19 ani, şi Angel, în vârstă de 11 ani, din relaţii anterioare.

Pe numele său real Melanie Janine Brown, aceasta este vedetă de televiziune şi a fost una dintre cele cinci membre ale trupei Spice Girls.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes. Membrele grupului au avut o apariţie spectaculoasă în vara anului 2012, când au cântat din nou împreună după mulţi ani, la ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub