Deputat, despre „mișcarea de șah” a PD-ului: „Partidul Democrat și-a aruncat masca europeană; Limbajul lui Plahotniuc este unul limitat la cuvântul „bani””

De ieri PD-ul va cânta la unison cu PSRM, cel puțin asta spune deputata PLDM, Maria Ciobanu. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, scrie că Partidul Democrat și-a aruncat masca europeană, iar alegătorul va ști cum să voteze.

Foto: UNIMEDIA

„Am tot așteptat să ajungă pe agenda parlamentară inițiativa legislativă de completare a Constituției cu privire la vectorul extern al Republicii Moldova - Uniunea Europeană, autor Adrian Candu, președintele Parlamentului, dar n-a fost să fie! Ieri Plahotniuc a pus cruce pe UE și s-a declarat un "brav" moldovean ca și Igor Dodon! De ieri PDM va cânta deschis, la unison cu PSRM-ul lui Igor Dodon. Doar că primul va colinda "pro-Moldova" pe dreapta, iar al doilea pe stânga”, se arată în postare.

Maria Ciobanu mai spune că condițiile impuse de UE guvernării pentru a debloca asistența macrofinanciară nu sunt pe placul lui Plahotniuc. „Nu sunt și basta! Limbajul lui Plahotniuc este unul limitat la cuvântul BANI. Asta știe să facă, asta poate! Pentru dânsul și pentru FAMILIA PDM! Pe mine mă bucură că PDM a aruncat masca europeană. Deja alegătorul știe cu exactitate că dacă va vota trandafiri de la "pro-Moldova" nu mai iese din Țarcul bandiților PD”, a conchis aceasta.

Deputat, despre „mișcarea de șah” a PD-ului: „Partidul Democrat și-a aruncat masca europeană; Limbajul lui Plahotniuc este unul limitat la cuvântul „bani””

UNIMEDIA amintește că după zeci de critici și avertizări din partea Uniunii Europene privind situația din Republica Moldova, iată că PD a luat o altă cale și se declară un partid Pro-Moldova. Un anunț în acest sens, a fost făcut de Vlad Plahotniuc în cadrul unui briefing. 

În cadrul briefingu-lui liderul PD, Vlad Plahotniuc, a ținut să menționeze acțiunile viitoare ale partidului.

„PD va trece prin mai multe schimbări privind modul prin care activează. Va avea o poziționare mult mai concretă. În 27 de ani de la Independență, partidele în RM s-au dezvoltat pe teme geopolitice. Iar oamenilor li s-a indus ideea că problemele țării pot fi rezolvate doar dacă ești pro-european, pro-rus, unionist etc. Multe partide au împărțit cetățenii pe astfel de categorii, dar niciun partid nu a acționat pentru moldoveni. Realitatea arată că unii politicieni s-au ascuns de oameni.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.