Deputații socialiști, dezamăgiți: Au venit cu „soluția” pentru micșorarea prețurilor la combustibil, însă plenul nu i-a susținut

PSRM a venit în Parlament cu inițiativa de a micșora de două ori impozitele și accizele pentru benzină și motorină, care va oferi un sprijin substanțial populației și producătorilor autohtoni în această perioadă dificilă.

Foto: UNIMEDIA

Socialiștii mai spun că această inițiativă nu este doar o măsură socială necesară, dar una pentru a stimula reanimarea economiei naționale  -  de la sistemul de transport (călători și mărfuri) până la agricultură și industrie, producerea în Moldova a mărfurilor competitive pe piață.

Propunerea PSRM nu a fost susținută de majoritatea deputaților.

UNIMEDIA precizează că Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani a suspendat ordinul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică de majorare a prețurilor la carburanți, asta după ce Ministerul Economiei a solicitat instanței de judecată să examineze anularea deciziei ANRE.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.