Decorațiuni de iarnă scoase la vânzare de un magazin din Londra, cu 140 de zile înainte de Crăciun

Mai sunt 140 de zile până la Crăciun, dar un magazin din Londra şi-a lansat deja colecţia de decoraţiuni pentru iarnă. Brazii şi globurile i-au întâmpinat pe clienţii care îşi căutau, poate, pălării sau costume de baie.

Decorațiuni de iarnă scoase la vânzare de un magazin din Londra, cu 140 de zile înainte de Crăciun

Magazinul a făcut din lansarea timpurie a produselor pentru Crăciun o tradiţie, apreciată de unii şi detestată de alţii.

Este începutul lunii august şi o căldură sufocantă la Londra, dar, în răcoarea din interiorul unui magazin de lux, oamenii admiră globuri, instalaţii luminoase şi brazi împodobiţi.

Pub

Eleanor Gregory, angajată Selfridges: “Avem clienţi britanici care vin să cumpere decoraţiuni ca să scape de aglomeraţia din decembrie. Vin şi numeroşi turişti străini care vor să cumpere un suvenir frumos pentru cei dragi.”

Magazinul care şi-a deschis porţile în 1909 şi vinde produse de designer insistă că e singurul retailer din lume care începe să vândă atât de devreme decoraţiuni pentru Crăciun. Decizia luată în urmă cu câţiva ani i-a adus un plus de notorietate, dar şi banii turiştilor străini care nu mai ajung în capitala britanică în perioada sărbătorilor de iarnă.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub