Dansăm pe Micle! Ritmuri de tango pe străzile Chişinăului

Centrul de Urbanism te invită, sâmbătă, 15 septembrie 2018, să ieși din zona ta de confort, să simți orașul altfel și să înveți un dans nou - tangoul argentinian! Începând cu orele 17.00, vino, ghidat de sunetul ritmurilor de tango, la intersecția străzilor Veronica Micle cu Vlaicu Pârcalab. Aici, cei deja inițiați în arta acestui dans vor da startul evenimentului cu un Tango Open Air, după care începem lecția cu profesioniștii.

Instructorii clubului “Tango Argentino Chișinău” au pregătit un program format din două sesiuni-atelier, urmată fiecare de câte un interval în care punem în practică mișcările învățate.

Evenimenul face parte din seria de evenimente #NeVedem pe Micle în cadrul proiectului "Veronica Micle - strada pietonala”, care au scopul de a crea experienţe noi pe străzile Chişinăului.

Evenimentul este gratuit și deschis deopotrivă celor neinițiați în tango, entuziaștilor, amatori și dansatorilor profesioniști.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

- 17.00 -17.30 - Tango Open Air

- 17.30 - 18.00 Workshop de tango argentinian cu Tatiana Gordinscaia și Pavel Lozan, instructorii clubului “Tango Argentino Chișinău”

- 18.00 - 19.00 Tango Open Air. Exersăm ce am învățat!

- 19.00 - 19.30 Workshop de tango argentinian cu Grigorii Demcenco și Liubovi Botnaru, instructorii clubului “Tango Argentino Chișinău”

- 19.30 - 21.00 Tango Open Air. Exersăm ce am învățat!

Acest eveniment este organizat de către Centrul de Urbanism, în colaborare cu asociația obștească EcoVisio, în cadrul proiectului #Micle Pietonală din programul Actors of Urban Change, susținut de Robert Bosch Stiftung și implementat de MitOst e.V. Evenimentul mai este susținut de Guvernul Suediei.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.