Curtea de Apel a decis: Aureliu Ignat, luptătorul K1, implicat în crima din fața unui club de noapte, rămâne în arest preventiv

După ce la data de 27 mai pe numel lui Aurel Ignat, implicat în cazul bărbatului ucis în bătaie în fața unui club de noapte, i-a fost emis un mandat de arest de 30 de zile, astăzi Curtea de Apel a decis faptul că sportivul rămâne în arest preventiv. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către procurorul capitalei, Ștefan Șaptefrați.

Curtea de Apel a decis: Aureliu Ignat, luptătorul K1, implicat în crima din fața unui club de noapte, rămâne în arest preventiv

De menționat faptul că pe marginea cazului au fost deschise trei cauze penale pentru huliganism, vătămare gravă medie a integrității corporale în urma căreia a survenit decesul unei persoane, iar vinovaţii riscă până la 15 ani de închisoare.

Prima persoană reținută este Mihai Pârgaru. Pe numele acestuia a fost aplicat mandat de arestare pentru 30 de zile. Duminică, 27 mai, a fost reținut și Aurel Ignat, cel despre care se spunea că era, de fapt, prima persoană reținută, ambii sunt luptători K1.

De asemenea, președintele FEA, Dorin Damir susține că luptătorii Aurel Ignat şi Mihai Pârgaru nu au treabă cu K1. Anterior însă, în cadrul aceleiași federații se anunța cu mult fast că tocmai Aurel Ignat este cel care îl va înlocui pe fostul campion KOK, Constantin Țuțu.

UNIMEDIA amintește că un bărbat în vârstă de 30 de ani a decedat la Institutul de Medicină de Urgență după ce ar fi fost bătut de un luptător profesionist K1 la un club de noapte din capitală. 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub