Cum va răspunde Filip?: „De ce?” din partea Alei Nemerenco care vorbește despre „sistemul reanimat” din Moldova

„Sesizări" și „autosesizări" din partea șefei comisiei de specialitate din CMC, Ala Nemerenco, care a ținut să acorde zeci de întrebări prim-minstrului Pavel Filip. Dânsa se arată indignată nu doar de „mucegaiul” din sistemul medical despre care a vorbit recent Mihai Stratulat, dar și de multe alte probleme grave cu care se confruntă Republica Moldova de foarte mult timp, iar Guvernul și alte instituții de stat se fac a nu le vedea.

moldova24.info

„Ce Guvern, CNA și Procuratură sensibile și autosesizante avem! O mândrie, nu alta! De ce nu vă autosesizați la toate numele aduse în raprtul Kroll? Căci acel miliard a lovit și în sistemul de sănătate. De ce nu vă autosesizați când ne indignăm că pe banii cerșiți de la UE pentru bugetul nostru șchiop se procură UAZ-icuri Sobol din Rusia pe motive idioțești precum că pe drumurile noastre numai astea pot circula. Da iată voi circulați pe BMW-ri și nu UAZ. Și de ce nu vă autosesizați că nu avem drumuri bune pînă acum și să-i scuturați bine pe toți cei care au fost la guvernare și nu au făcut nimica de 26 ani buni? Să vedeți cât de mult v-ar iubi poporul”, a scris experta internațională în sisteme de sănătate, consilier în Consiliul Municipal Chișinău, președinta Comisiei protecție socială, sănătate, educație, cultură, mass-media și relații interetnice a CMC pe pagina sa de Facebook.

Cum va răspunde Filip?: „De ce?” din partea Alei Nemerenco care vorbește despre „sistemul reanimat” din Moldova
Cum va răspunde Filip?: „De ce?” din partea Alei Nemerenco care vorbește despre „sistemul reanimat” din Moldova

„Aș avea tare multe încă de spus, dar FB-lui nu-i plac texte lungi. Cât ține de insăși declarație, nu dau un ban pe ea, (ceva tare putred e aici) atât timp cât e făcută de cineva care își câștigă pâinea din banii Edelweiss-lui, memoria unui tată foarte respectat de toți și face contribuții de 60 mii pentru un oarecare partid.

Să aveți sănătate multă, căci Moldova nu e țara care să v-o dea, mai degrabă să v-o ia... Și tratați sistemul care e deja la reanimare, căci nu doctorii l-au adus la așa hal, ci guvernările.

Da, și acum, dle Prim Ministru, vă rog să vă autosesizați la postarea mea exact așa ca și la cea a pretinsului coleg și să începeți ședința următoare de Guvern cu ea, fiindcă ce spun eu e mult mai grav”, a concluzionat Ala Nemerenco.

 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.