Cum va arăta noul iPhone X pentru oameni săraci

În principal, e vorba de unul dintre cele trei noi modele iPhone X care urmează să fie lansate până la sfârșitul acestui an. Cel mai așteptat dintre ele este, cum altfel, dacă nu versiunea pentru „săraci” a lui iPhone X, scrie playtech.ro.

Foto: simbol

Un jurnalist de la Forbes a aflat câteva detalii despre designul noului iPhone. Dacă îți place cum arată actualul model, dar vrei unul pe care ți-l poți permite, s-ar putea să fii puțin dezamgit, pentru că Apple vrea să dea o nouă față telefonului de buget.

Compania îți va satisface, însă, dorința de a avea un ecran lipsit de margini, dar cu crestătură în parta de sus a display-ului. Tehnologia Face ID va fi și ea prezentă pe noul telefon, dar device-ul va fi de mărimea lui iPhone SE. Dacă ți-l mai amintești, e modelul acela micuț, dar cu un design unic, care s-a bucurat de multă popularitate la noi în țară și nu numai.

Dimensiunile exacte ale noului iPhone ar fi 121,04 x 55,82 mm (4,87 x 2,2 inci). Înseamnă că va fi chiar mai mic decât iPhone SE, care are 123,8 x 58,6 mm. De aici rezultă că ecranul va fi de aproximativ 5 inci. La polul opus, actualul iPhone X are un display de 5,8 inci, în timp ce iPhone 8 are ecran de 4,7 inci. Din fericire, te-ar putea încânta gândul că display-ul va fi lipsit de margini.

Spatele va fi acoperit cu sticlă, pentru a permite încărcarea wireless a bateriei. Problema este că noul model, spre deosebire de iPhone SE, nu va avea acea mufă de căști care l-a făcut atât de îndrăgit de o largă varietate de clienți.

Nu știm, însă, cum va decide Apple să se numească noul telefon. Seamănă atât de mult cu un SE, încât suntem tentați să credem că l-ar putea numi iPhone SE 2. Pe de altă parte, au spus că vor fi lansate trei iPhone X. Zvonruile spun până acum că iPhone X pentru toate buzunarele se va numir iPhone X SE.

Să nu te aștepți, totuși, că va fi la prețul vechiului SE. Noul iPhone ieftin va fi mult mai scump decât acesta, dar va avea substanțial un preț mai mic decât iPhone X și cele care urmează după el.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.