Cu ce o deranjează pe Maia Sandu primarul interimar al capitalei, Silvia Radu: „Minte cu nerușinare chișinăuenii”

Lidera formațiunii PAS, Maia Sandu susține că primarul interimar al capitalei, Silvia Radu „minte fără rușinare” atunci când vorbește că va înainta în calitate de candidat independent la alegerile din 20 mai. De asemenea, Sandu precizează că o deranjează faptul că Silvia Radu crede că o va susține în turul doi al alegerilor.

Cu ce o deranjează pe Maia Sandu primarul interimar al capitalei, Silvia Radu: „Minte cu nerușinare chișinăuenii”
(Foto: UNIMEDIA)

„Nu o să o sprijin în turul 2. Mă deranjează faptul că minte cu nerușinare chișinăuenii când se prezintă în caitate de candidat independent. Situația în care PD a fost acel care a adus-o la Primărie și îi finanțează articolele în presa din RM. PD îi finanțează și un consultant român, care este și consultat al lui Vlad Plahotniuc. Eu nu o consider o persoană integră și respectiv nu o voi sprijini”, a menționat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21.

De asemenea, lidera PAS a menționat că de săptămâna viitoare, împreună cu Andrei Năstase, va începe campania electorală.

Pub

UNIMEDIA amintește că Andrei Năstase este candidatul comun PAS-PPDA la alegerile locale din 20 mai.

De asemenea, astăzi au început să fie montate corturile electorale, în care vor fi adunate semnături de la chișinăuieni pentru ca Silvia Radu să se poată înregistra în cursa electorală pentru  funcția de primar al capitalei.

Tot astăzi, candidatul PUN, Constatin Codreanu, s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile locale din Chișinău. Potrivit acestuia, de 10 ani asistăm la degradarea capitalei.

În cursa electorală s-au înscris deocamdată Ion Ceban (PSRM), Valeriu Munteanu (PL), Andrei Năstase (Platforma DA), Reghina Apostolova (Partidul Șor), Alexandr Roșco (Antifa).

La moment, candidații independenți Sergiu Tofilat și Maia Laguta, de asemenea, sunt în procesul de colectare a semnăturilor.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub