Croația a învins-o dramatic pe Danemarca în urma loviturilor de departajare. Balcanicii vor juca în sferturile Cupei Mondiale cu Rusia

Selecționata Croației s-a calificat în sferturile Campionatului Mondial de Fotbal. Echipa pregătită de Zlatko Dalic s-a impus în fața Danemarcei după loviturile de departajare cu scorul de 3-2. 

Timpul regulamentar de joc s-a terminat cu scorul de 1-1. Danemarca a reușit să deschidă scorul chiar în primul minut de joc prin Mathias Jorgensen. Croația a restabilit rapid egalitatea datorită golului înscris de vârful Mario Mandzukic.

Partida a intrat în prelungiri. În cea de-a doua repriză de prelungiri, Croația a putut decide însă Luka Modric a ratat lovitura de la 11 metri.

În cele din urmă Croația s-a impus în seria loviturilor de departajare cu scorul de 3-2, portarul balcanicilor Danijel Subotic a reușit să respingă trei șuturi de la punctul cu var expediate de danezi. Golul victoriei pentru croați a fost înscris de Ivan Rakitic.

În sferturi, selecționata Croației o va avea de înfruntat pe Rusia.

 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.