Consiliul Politic Naţional al PD se întâlnește astăzi în ședință extraordinară. Briefingul de presă, anunțat pentru ora 18:30

Partidul Democrat se întâlnește astăzi într-o ședință extraordinară a Consiliului Politic Național, se anunță într-un comunicat emis presei. De asemenea, după ședință, la ora 18:30, va avea loc un briefing de presă.

Foto: UNIMEDIA

„Pe agenda forului statutar se află subiecte legate de situația actuală din țară și de acțiunea politică a partidului în perioada următoare. După şedinţă va avea loc un briefing la care vor fi anunţate deciziile adoptate”, notează comunicatul.

Menționăm că marți, 12 septembrie curent, a avut loc ședința săptămânală a partidului, unde s-a decis convocarea de urgență ședința extraordinară a Consiliului Politic Național.

Ședințele săptămânale ale partidului sunt urmate de obicei de briefing-uri de presă, anunțate din timp. După o pauză de câteva săptămâni, ședința din săptămâna aceasta nu a fost urmată de briefing. 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.