Concurs la Primărie: Cine va găsi cel mai potrivit logo și slogan va fi premiat

Primăria capitalei anunță concurs pentru elaborarea logo-ului și sloganului pentru proiectul „Bugetul Civil Chișinău”. În concurs pot participa toate persoanele interesate, iar termenul limită de prezentare a propunerilor este data de 19 februarie 2018

Concurs la Primărie: Cine va găsi cel mai potrivit logo și slogan va fi premiat
(Foto: UNIMEDIA)

La concurs pot participa toate persoanele interesate, în mod special arhitecţi, pictori, studenţi ai Facultăţii de arhitectură şi urbanism de la Universitatea Tehnică din Moldova etc. Termenul limită de prezentare a propunerilor este data de 19 februarie 2018.

Cine dorește să participe în acest proiect,  poate expedia ideile la adresa de email bugetcivil@pmc.md, iar câștigătorii vor fi premiați.

Pub

Email-urile expediate vor avea menţiunea „Pentru concursul de elaborare a logo-ului şi a sloganului pentru proiectul „Bugetul Civil Chişinău”.

oate propunerile pentru logo-ul şi sloganul proiectului „Bugetul Civil Chişinău" vor fi publicate pe pagina web oficială a Primăriei www.chisinau.md. Varianta câştigătoare va fi desemnată de către Comisia de evaluare a proiectelor.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub