Clubul de fotbal „Arsenal” își atenționează fanii care vor să meargă la meciul cu ȚSKA, în Moscova, despre „posibile provocări”

Clubul londonez de fotbal "Arsenal" și-a atenționat fanii, care vor să meargă în Moscova la meciul cu ȚSKA Moscova din Liga Europei, despre "posibile provocări". Anunțul a fost făcut pe pagina clubului de fotbal.

Clubul de fotbal „Arsenal” își atenționează fanii care vor să meargă la meciul cu ȚSKA, în Moscova, despre „posibile provocări”
(Foto: paininthearsenal.com)

"În contextul creșterii tensiunii politice dintre Marea Britanie și Rusia din ultimul timp, trebuie să știți că sunt posibile manifestări de acțiuni antibritanice și provocări. Vă sfătuim să fiți atenți, să vă țineți departe de diverse acțiuni de protest și să nu faceți declarații publice pe teme politice", se scrie în comunicatul echipei de fotbal, transmite tvrain.ru.

Prim-ministrul britanic Theresa May a anunțat boicotarea Cupei Mondiale de fotbal din Rusia de membrii Guvernului și de familia regală britanică.

Pub

Marea Britanie va expulza 23 de diplomați ruși, după ce Moscova a refuzat să explice cum  a fost folosită substanță neurotoxică, provenită din Rusia, pentru a-l otrăvi pe fostul agent de spionaj, Serghei Skripal. 

Serghei Skripal și fiica sa Iulia au fost găsiți inconștienți pe 4 martie pe o bancă, în Salisbury, sudul Angliei, unde locuia fostul spion.

Potrivit purătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin, "Moscova nu are nici o legătură cu întâmplarea, care a avut loc în Marea Britanie".

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub