Cleopatra Stratan se mută înapoi în România şi va face trupă cu tatăl ei. Detalii despre planuriile de viitor ale iubitei lui Ghiță

În ultima vreme, Cleopatra Stratan a reintrat în atenția publicului, fiind în plină promovare cu cea mai recentă piesă, „Te las cu inima”. Adolescenta, care acum locuieşte în capitală, a mărturisit că plănuieşte să se întoarcă la Bucureşti cu familia, pentru a începe un proiect muzical împreună cu tatăl său, Pavel Stratan.

Foto: youtube

„Am învăţat, am terminat clasa a 9-a, mi-am descoperit pasiunile, respectiv gătitul şi teatrul. Cânt mereu, canto, pian, cântam înainte şi împreună cu familia. Mi-a venit ideea să fac lecţii de teatru şi am ajuns în Teatrul Naţional din Chişinău, am început lecţiile de arta vorbirii, mi-am făcut prieteni. Anul trecut am avut un examen şi a fost bine. Acum am venit în Bucureşti pentru promovare, dar vrem să ne reîntoarcem aici, acum stăm la Chişinău. Îmi amintesc de acea perioadă, a fost ceva fabulos, pentru mine şi pentru părinţii mei. Îmi amintesc cum era scena plină cu jucării. M-am bucurat de copilărie, am echilibrat tot“, a povestit Cleopatra la „Acces Direct“, de la Antena 1.

De asemenea, Cleopatra a spus să în viitorul apropiat vor fi prezenți la evenimente tot în aceeași formulă, tată-fiică, deoarece au în plan să scoată un proiect numit simplu „familia Stratan”. 

„Vrem să scoatem ceva cu familia, așa ca un complex, familia Stratan și de asemenea m-am gândit la un featuring cu cei de la Famous, care mi-au și făcut piesa. Mă gândesc să fac ceva pe literatură, pentru că îmi place să scriu. Vreau să public niște romane, o trilogie și de ce nu, un volum de versuri. Deci suntem pregătiți așa, din forță, cu rezerve multe”, a povestit Cleopatra, menționând că din acest proiect nu va face parte și mama ei, femeia preferând să fie în backstage, așa cum este de 12 ani.

„Mama mea rămâne în spate, în backstage. Ea nu este pe planul ăsta artistic, dar ne veți vedea pe noi, familia Stratan trio. Un trio, pot să zic, instrumental acustic, pentru că tati va cânta la chitară, eu la pian și Cezar (fratele mai mic al Cleopatrei) la tobe. Deci suntem așa ca instrumentiști. O să avem rol și de instrumentiști și de soliști într-o trupă în care vom lansa câteva piese, o să fie ceva foarte funny”, a completat adolescenta care, se pregătește să treacă de la solistă la statutul de compozitoare.

Săptămâna trecută, Cleopatra a lansat piesa „Te las cu inima“, alături de un videoclip care până acum a strâns peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.