Cinci Inspectorate de Poliție din capitală, luate cu asalt de protestatari: „Să treacă de partea poporului în lupta împotriva hoților”

Acțiune de protest în fața mai multor inspectorate de poliție din capitală. Reprezentații partidelor de opoziție extra-parlamentară vor merge la cinci Inspectorate de Poliție pentru a convinge forțele de ordine „să-și îndeplinească cu demnitate funcția de polițist, să dea dovadă de curaj și să treacă de partea poporului în lupta împotriva hoților”, se arată într-un îndemn pe o rețea de socializare.

Cinci Inspectorate de Poliție din capitală, luate cu asalt de protestatari: „Să treacă de partea poporului în lupta împotriva hoților”
(Foto: UNIMEDIA)

„De această dată acțiunea va cuprinde toate cele 5 comisariate din Chișinău. Veniți în fața comisariatului de poliție din sectorul Dvs. Vom distribui pliante polițiștilor, le vom vorbi despre rezoluția Parlamentului European, le vom explica că regimul pe care sunt nevoiți să-l apere este unul banditesc.

Adresele Comisariatelor de poliție din Chișinău:

Pub

Comisariatul de Politie Botanica - str. Cuza Vodă 9/3

Comisariatul de Politia Buiucani – str. Calea Iesilor 12

Comisariatul de Politie Ciocana - str. Voluntarilor 3

Comisariatul de Politie Riscani – bd. Miron Costin 5/1

Comisariatul de Politie Centru – str. Bulgară 6”.

UNIMEDIA precizează că în timpul protestului opoziției extra-parlamentare, zeci de polițiști au fost surprinși păzind casa democratului Vlad Plahotniuc, în timp ce protestatarii au mărșăluit spre sediul și casa liderului PD. Polițiștii au format mai multe coloane impenetrabile, în diferite colțurile ale clădirii.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub