Chirtoacă a menționat că PL-ul și PAS trebuie să-și unească forțele pentru a învinge, indiferent de opiniile ce îi despart

Ex-primarul Dorin Chirtoacă a fost invitat în această seară la emisiunea „Important”, de la televiziunea TVC21, în cadrul căreia acesta a vorbit despre alegerile care au trecut, care urmează să vină și multe alte teme actuale.

Foto: UNIMEDIA

În contextul alegrilor parlamentare din această toamnă, fostul primar a vorbit despre asociația cu partidele pro-europene, cum ar fi PAS. Acesta a menționat că PL-ul și PAS trebuie să-și unească forțele pentru a învinge, indiferent de opiniile ce îi despart.

„Dacă nu ar fi fost unioniști în capitală, noi nu câștigam alegerile din primări. Trebuie să ne unim într-o forță de dreaptă”, a declarat Chirtoacă.

De asemenea acesta a comentat și conflictul dintre liderii partidelor Șor și PAS, comentând că Ilan Șor răspândește doar informații care au putea fi preluate de forțele de ordine pentru a fi acuzată pe nedrept Maia Sandu.

 Părerea mea, regimul continuă ceea ce și-a propus și acum o face din inerție și din prostie. Ilan Șor era pus să facă chestiunea asta și înainte de alegeri și până ca acestea să fie plănuite. El demult aruncă vorbe de astea că el a aruncat bani lui Filat și banii au ajuns la Maia Sandu. El îi un turnător, un denunțător fals, o unealtă ieftină și își îndeplinește acest rol”, a mai declarat acesta.

UNIMEDIA amintește că liderii partidelor PAS și Șor de câteva zile își fac schimb de replici și acuzații. Drept urmare Ilan Șor a scris două cereri la poliție privind postările Maiei Sandu pe facebook.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.