Cea mai izolată localitate din lume găzduieşte 800 de oameni. Unde se află

Este vorba de mica insulă franţuzească localizată în Oceanul Indian, între Madagascar şi Mauritius. Este o insulă izolată şi localitatea este formată din 800 de oameni.

Cea mai izolată localitate din lume găzduieşte 800 de oameni şi este o vale de 100 de metri pătraţi. A fost izolată de restul lumii în urmă cu milioane de ani. A devenit aşa după prăbuşirea unui vulcan.

Accesul este posibil pe jos sau cu elicopterul. Toţi rezidenţii sunt descendenţi direcţi ai coloniştilor originali. În această localitate nu există apă curentă sau electricitate. Dacă este nevoie de un medic sau de un poliţist, oamenii îl aduc cu elicopterul în localitate.

Cea mai izolată localitate din lume găzduieşte 800 de oameni. Unde se află

În anul 2010, Mafate a devenit patrimoniu mondial în urma deciziei UNESCO. Această desemnare a adus un flux mare de turiști pe insulă. Cei care vin aici o fac pentru a se relaxa și admira peisaje. Dar și pentru a vedea specii de păsări sau plante care există doar în acest loc, informează BBC.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.