„Carte. Pâine. Vin”: Scriitorul Igor Guzun și-a lansat noua carte

„Carte. Pâine. Vin” — a fost genericul evenimentului de aseară, găzduit de Centrul de Informare Turistică a Republicii Moldova, în cadrul căruia scriitorul Igor Guzun și-a lansat noua sa carte, întitulată “Bine”.

„Carte. Pâine. Vin”: Scriitorul Igor Guzun și-a lansat noua carte

“Bine” este un volum ce edifică optismul și adevăratele valori omenești: bunătatea, familia, dragostea de om și de carte. “Carte de dăruit de Crăciun. Carte de dăruit de Paște. Și de Paștele Blajinilor. În loc dă căini și farfurii”, notează în prefață autorul. 

La rândul său, Castel Mimi a prezentat în cadrul evenimentului ultima noutate în materie enologică: vinul Malbec 2015 Castel Mimi, îmbuteliat într-o ediție limitată. Un vin cu buchet complex de fructe roșii și nuanțe de stejar. A fost maturat 18 luni în butoaie de stejar, fiind primul vin maturat în beciurile Castel Mimi după restaurare.

Pub

Nu a lipsit nici cea pâinea plămădită de renumitul brutar Dorin Mereuță.

“Am ales aceste trei elemente — cartea, pâinea, vinul — ca fiind elemente de bază ale societății și culturii noastre, parte a vieții noastre cotidiane, sub formă de hrană spirituală și materială”, a declarat scriitorul.

La eveniment au participat reprezentanți ai cercurilor literare, ambasadori și deputați, oameni de cultură.

“Bine” a fost tipărit într-un tiraj de 1000 de exemplare. Igor Guzun este scriitor și director al unei agenții de PR din Republica Moldova, fiind inclus în antalogia “Literatura din Basarabia. Început de secol XXI. Proză scurtă (2017)”. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub